Supportersclub David en Mathieu van der Poel

 

Media sponsoren

 

 

 

Van Dongen Roestvrij b.v. is gespecialiseerd in het verwerken van RVS en Aluminium Materialen.
Knippen, zetten, samenstellen en lassen in plaatwerk.
Zagen, draaien, samenstellen en lassen van pijpwerk.
Constructies, design in keukens of meubeltjes, alle op maat. gemaakt. Tevens leverancier voor projecten in de offshore wereldwijd. Binnenkort word een start gemaakt in een eigen Quality-Railing en balustradelijn.

 

Non Plus Ultra is een veelzijdig en gezellig horeca bedrijf. We zijn gevestigd in Woensdrecht De sfeer is van weleer en is een van onze kenmerken die we graag met u willen delen. ook proberen we met onze gastvrijheid U, als gast, thuis te laten voelen. Of het nu een van de zaalruimtes, het terras of café betreft, wij zorgen er samen met onze medewerkers voor dat uw bezoek aan Non Plus Ultra de moeite waard is. Wij heten u graag welkom in Woensdrecht. Voor info klik hier links op ons logo.

 

 

Het bedrijf is opgestart in 1958 en stelselmatig uitgegroeid tot een snijrozenkwekerij van 30.000m² en een bloemen-en plantencentrum van 10.000m² met eigen teelt van perkplanten en een bloemenshop in Antwerpen, Essen, Ekeren, Mol en Geel.

Philippo Rozen heeft ook een grote webshop die bloemen, planten, bloemenabonnementen, grafstukken en nog veel meer bezorgd. Wij bezorgen deze bloemen gratis aan huis binnen België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.Dankzij onze eigen leverdienst en de nauwe samenwerking met DHL en Topbloemen, kunnen wij een snelle levering garanderen. In België, Nederland, Luxemburg en Duitsland:
GRATIS levering binnen België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Voor info klik hier links op ons logo.

 

 

Welkom op de site van Vané, uw specialist in hijs, grond en rioleringswerk. 

Ons bedrijf is opgestart in 9-11-2001 met de verhuur van verreikers en grondwerkzaamheden. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Brabant, Zeeland en België. Wij focussen ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt.

Een opsomming van onze activiteiten:
-     Verhuur van zowel roterende als starre verreikers.
-     Machineverhuur van graafmachines, trilplaten, enz.
-     Ontstopping, reparatie, leveren en aanleg van riolering.
-     Onderhoud en tuinaanleg, eventueel met onderhoudscontracten.
-     Herstraten en bestrating.
-     Ondergronden, wasboxen en wasstraten t/m vloeistofdichte vloeren. 
-     Leveren en aanleg van paardenbakken.
-     Diverse andere dan aangegeven werkzaamheden. 

Wij hopen dat u uw informatie kunt vinden op onze site, mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust contact met ons via de contact pagina, of vraag een offerte aan als u onze prijzen wilt weten. Voor info klik hier links op ons logo. 

 

 

Vin Unique

 

 

 

 

 

 

Mijn Twitter-tijdlijn

SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel @Davidvanderpoel draait mooi weekend in elkaar ! Derde in Hasselt, overwinning in Mol. Proficiat David! t.co/Ox7gw2mqLF Reageer Retweet Favoriet 3 Dec
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel Mathieu pakt ook SP Gieten en sloopt zijn tegenstanders. Chapeau! Reageer Retweet Favoriet 1 Oct
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel David van der Poel behaald eerste zege van het seizoen in Radcross Ilinau Zwitserland! Reageer Retweet Favoriet 24 Sep

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Tweet

 

 

 

427479